Bir süre önce istifa dilekçesini Genel Merkeze sunan ancak istifası Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş tarafından kabul edilmemişti. Ancak son gelişmelerde Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatçi’nin istifasının kabul edildiği ve Mayıs ayında yapılması düşünülen seçimlerde de aday olmayacağı öğrenildi.
Ahmet Saatçi’nin eşi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Saatçi’nin de sağlık ve çeşitli gerekçeler göstererek görevinden istifa ettiği öne sürülüyor.
TEK ADAY MURAT IŞIK
Ahmet Saatçi’nin tekrar aday olmayacağı seçimlerde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde röntgen teknikeri olarak görev yapan Murat Işık’ın aday olacağı ve tek liste ile seçimlere gidileceği gelen bilgiler arasında.