OSMANCIK’TA 48 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI « KANAL 19 TV – Çorum Haber, Güncel, Son Dakika

19 Eylül 2025 - 00:51

OSMANCIK’TA 48 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

OSMANCIK’TA 48 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
Son Güncelleme :

29 Mart 2020 - 18:43

584 views

smancık Belediyesi, sokağa çıkma çağrısına ilişkin sosyal medya hesabından bir duyuru yayınladı. Açıklamada, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında bugünden itibaren 48 saat içerisinde hiç kimsenin zaruri ihtiyaçları haricinde evlerinden dışarıya çıkmamaları, çıkanlar hakkında yasal işlem uygulanacağı kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verildi. Ayrıca, Osmancık´ta belediye anonsundan ve camilerden yapılan anonslara göre bugünden geçerli olmak üzere vatandaşlara 48 saat boyunca sokağa çıkmamaları önerildi. Osmancık Belediyesi’nden yapılan ikinci bir son dakika duyurusunda ise ilçede sokağa çıkma yasağı olmadığı bildirildi. İlk yapılan duyurada, 48 saat içinde zorunlu haller dışında çıkanlara ceza-i işlem uygulanacağı belirtilmişti.

İŞTE YENİ YAPILAN İKİNCİ AÇIKLAMA

Son dakika yapılan ikinci açıklamada ise, ilçede sokağa çıkma yasağı olmadığı vurgulanarak, “Değerli Osmancık halkı; zor zamanlardan geçiyoruz. Bu günlerde hem kendi sağlığımızı hem de halkımızın sağlığını düşünerek lütfen evde kalalım. Ne kadar az sokağa çıkarsak riski o kadar azaltmış oluruz. Evde kalalım, sağlıklı kalalım” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.