GAZİ CADDESİ TEK YÖNLÜ MÜ OLACAK? « KANAL 19 TV – Çorum Haber, Güncel, Son Dakika

11 Ekim 2025 - 13:48

GAZİ CADDESİ TEK YÖNLÜ MÜ OLACAK?

GAZİ CADDESİ TEK YÖNLÜ MÜ OLACAK?
Son Güncelleme :

03 Ekim 2018 - 18:06

88 views

Başkan Gül, Gazi Caddesi için tek yön uygulamasını kamuoyunun tartışmasına açmak istediklerini kaydetti

Çorum Belediye Meclisi, Ekim Ayı toplantısında konuşan Başkan Gül, Meclis üyelerinin memleketine hizmet konusunda bir ve beraber olmayı başarabilmiş ender illerden biri olduklarını belirterek, meclis üyelerine teşekkür etti.

Gül konuşmasında Belediyecilik çalışmaları dışında neler yaptıklarını meclis üyeleriyle paylaştı.

Başkan Gül, stadyum ve spor salonunun Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi ve yapılan harcamaların bakanlıkça karşılanması için girişimlerden bahsetti.

Ayrıca Turizm Bakanı ile yaptığı görüşmeyi de anlatarak Bakanı Çorum’a davet ettiğini söyledi.

Artan araç sayısı ile en önemli sorun haline gelen ulaşım konusunda da önemli adımlar attıklarını belirten Gül, yeni otoparklarla ilgili plan ve projelerinin bulunduğunu belirtti.
Bildiğiniz üzere Anadolu yakası escort kızların her biri bulundukları bölgeye göre farklılık gösteriyor. Bugün nerenin neyi meşhur konusunu bu açıdan ele alıyoruz. İlk olarak Kadıköy escort kızlar bakımlı olmalarıyla meşhurdur.Pendik escort bayanlar ise genç ve güzel olmaları ile ünlüdürler. Ataşehir escort kadınlar elit olmalarıyla iyi muameleleri ile ün kazanmışlardır. Ümraniye escortlar uygun fiyatla buluşup cep yakmamaları ile tanınıyorlar. Otel masrafından bıktım diyorsanız Kartal escort kadınlar kendi görüşecek yerlerinin olmasıyla tanınıyorlar. Son olarak otel olsun benim olsun diyorsanız Maltepe escort kızların büyük bir kısmı otellerde görüşme yaptığı gibi bu oteller arasında uygun fiyatlı olanlarda lüks olanlarda mevcuttur.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.