
TEGV gönüllüleri Çorum’da Altınkaya Arena da bir araya geldi. 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan Çorum gönüllü buluşması ile Samsun, Rize, Ankara, Kütahya, Erzincan, Malatya, Eskişehir, Zonguldak, Bayburt, Gaziantep, Giresun, Nevşehir, Sivas ve Ordu da bulunan 17 TEGV noktasında eğitim desteği veren yaklaşık 700 gönüllüyü ağırlayan Altınkaya Arena’da Çorum’a özgü yöresel yemeği olan İskilip Mutfağının mükemmel tadı İskilip Dolması verildi.
İki gün süren organizasyonun ilk günü, gönüllülerin kendi yörelerine ait gösterileri sergilediği ‘Hoş Geldiniz’ etkinliği ile başladı. Çorum’un Boğazkale ilçesinde bulunan Hititlerin başkenti Hattuşa ören yeri gezi ile devam etti. Hem birbirlerini yakından tanıma hem de çevreyi keşfetme imkanı bulan TEGV gönüllüleri akşam saatlerinde Kültürlerarası Öğrenme Gecesine katıldılar.

Altınkaya Arena’da düzenlenen TEGV gönüllüleri buluşmasına öğrencilere İskilip Dolmasının tanıtımı sinevizyondan gösterildi. Öğrenciler Çorum’un ünlü yemeğinin yapım sürecini izlerken, lezzetini çok beğendiler.


