KARADAĞ’DAN MUHTARLARA YAKIN İLGİ « KANAL 19 TV – Çorum Haber, Güncel, Son Dakika

29 Mart 2024 - 06:07

KARADAĞ’DAN MUHTARLARA YAKIN İLGİ

Son Güncelleme :

01 Eylül 2018 - 13:07

24 views

KARADAĞ’DAN MUHTARLARA YAKIN İLGİ

 

AK Parti Çorum İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ, İskilip İlçesi’ne bağlı merkez 14 mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyarette 23.24 ve 26.Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’ta eşlik etti. AK Parti Çorum İl Binasında gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar mahallelerinde ki sorunlar ve istekleri İl Başkanı Mehmet Karadağ’a ilettiler. İskilipli muhtarlar, tanışma faslından sonra sırasıyla söz alarak eğitimden sağlığa her konuda taleplerini ve sorunlarını dile getirdi. Muhtarların mahallelerine ilişkin talep ve sorunları tek tek dinleyen İl Başkanı Karadağ, sorunların giderilmesine ilişkin muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşların sorunlarının hemen çözülmesi konusunda gösterdiği hassasiyeti herkes tarafından bilinen Karadağ, muhtarlar tarafından kendisine iletilen sorunların ilgili kurum müdürlerini arayarak, en kısa zamanda çözüme kavuşturulması istedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE ÇABALIYORUZ

İlçenin doğalgaz ile ilgili sıkıntıların çözülmesi konusunda Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman’ı aranılarak bilgi verildi. İlçenin Devlet Hastanesinin doktor ve genel cerrah talepleri alınarak Milletvekillerine iletildi. Uludere ve Kireçdere mevkiinde ki sulama probleminin giderilmesi için meydan çayından su çekilmesi isteği ilgili kamu müdürü aranılarak çözülmesi istendi. İskilip Meslek Yüksekokulunun en kısa zamanda tamamlanması isteği ile ilgili Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan ile görüşüldü. Muhtarların İskilip ilçesi Sakarya Mahallesinde bulunan İlkokulun, ortaokul çevrilmesi konusunda ki istekleri İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile paylaşıldı.

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Atıf Hoca türbesinin bakımsızlığından yakınan muhtarlar, türbeye bakım yapılmasını ve Ulaştepe Mahallesine Kadın Kültür Merkezi yapılması talebinde bulundular. Kargın Köyü’nde bulunan göletin dolduğunu belirten muhtarlar, sulama kanalı ihalesinin yapılması ve gölete giden yolun onarılmasını istediler. Muhtarlar tarafından kendilerine iletilen sorunların ve taleplerin hepsini dinlediklerini hatırlatan Karadağ, kısa vadede çözülebilecekleri çözdüklerini, uzun vadede çözülmesi gerekenlerin de planlamasının yapıldığını söyledi. İl Başkanı Karadağ’ın kendilerine gösterdiği ilgiden son derece mutlu olan muhtarlar, sorunlarının hemen çözülmesi konusunda gösterilen duyarlılıktan oldukça memnun kaldılar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.